Kristrup Kirke og sognegård

I Kristrup Kirke og i Kristrup Sognegård sker der en masse.

Kirken er åben alle hverdage mellem 8.00 og 14.00, hvor også babysalmesangere, minikonfirmander, konfirmander og kirkens kor bruger kirken.

Kirken bliver også flittigt brugt til kirkelige handlinger og gudstjenester. Vi har gudstjeneste i Kristrup Kirke hver søndag kl. 10.00, men hold øje med aktivitetskalenderen, for vi har også særlige børnegudstjenester og aftengudstjenester.

Hver søndag serverer vi kirkekaffe efter gudstjenesten. Det foregår i sognegården lige ved siden af kirken, og alle er velkomne.

I sognegården er der altid aktivitet. Der er kontorer til de ansatte, lokaler til møder og undervisning - og de bliver brugt; Undervisningstilbud, kor, sogneaftener, støttekreds, litteraturkreds, frokostklub for mænd, menighedsrådsmøder, fællesspisning ved spaghettigudstjenester, du kan læse dagens avis og meget mere.

Du er altid velkommen både i kirken og i sognegården.