Du er her:

Gudstjeneste bliver til en kort andagt

Samfundet er lukket mere eller mindre ned - og det har selvfølgelig også indflydelse hos os i Kristrup kirke, hvor al aktivitet i sognegården er aflyst.   Kirkeklokkerne vil stadig ringe til bisættelser, begravelser og andre kirkelige handlinger under gældende restriktioner.   Der er heller ikke lukket for gudstjenester, men på grund af den særlige situation, landet er i, vil gudstjenesten ikke blive, som vi kender den.   Foreløbigt vil vi søndag formiddag have en kort andagt på max 30 minutter ledsaget af musik, men uden sang. For at holde minimum to meters afstand, bruger vi kun hver 3. bænk i kirken, og vi vil derfor have deltagerbegrænsning på 24 til andagterne. Følg gerne med på Facebook og hjemmeside; restriktionerne på det kirkelige område kan ændre sig.
Del dette: