Du er her:

Michael Mortensen fra menighedsrådet fortæller om vores arbejde for sognets børn, unge og familier

Tirsdag den 9.juni kl. 19.30 kan du komme til orienteringsaften i Kristrup Sognegård og høre om, hvad de forskellige udvalg arbejder med i menighedsrådet. Vi søger frivillige, som har lyst til at engagere sig i vores menighedsråd. Det er helt uforpligtende at dukke op til orienteringsmødet og høre om det hele. Vi serverer kaffe, the, øl, vin og sodavand samt indpakket schokolade. Vi opfylder alle regler i forhold til at passe på smitterisici. Det bliver en hyggelig aften, og vi håber på at se dig. I denne video fortælle Michael Mortensen fra menighedsrådet om, hvad vi laver i BUF, som er det udvalg, der arbejder for børn, unge og familier.