Kirkegårdens telefontider

Pr. 1. juni 2018 ændres telefontiden. Du kan kontakte os på tlf.nr. 86 42 58 10, dagligt mellem kl. 8.30 – 9.30 og
kl. 12.00 – 13.00.

Har du spørgsmål angående blomster, gran, anlæg, priser, udtagning af gravsted m.m, er du velkommen til at kontakte os.
Du kan også sende os en mail på kirkegaard@kristrupkirke.dk
Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.

Du er også velkommen på vores kontor på Absalonsvej 2, 8960 Randers SØ.
Her træffes vi bedst efter forudgående aftale.

I marts deltog kirkegårdsudvalget sammen med kirkegårdslederen på Kirkegårdskonferencen, der bliver afholdt i Nyborg hvert år. I år var temaet:
”Samspil med brugerne”. Nogle emner der blev berørt var f.eks., at kirkegårdene skal være et sted man har lyst til at besøge. Har du idéer til nogle nye tiltag, noget du mangler på Kristrup Kirkegård, så hører vi det meget gerne.
Send os gerne en mail eller henvend dig til en gartner eller kirkegårdslederen med din ide.

Skovkirkegårde - hvad er det?

Skovkirkegårde er blevet populære, kan man ofte læse i medierne. Vi har gennem mange år haft i tankerne, at sådan et sted vil vi også gerne kunne tilbyde.
Men hvad er en skovkirkegård? Er det et sted hvor der er gravsten, må der plantes, må der sættes blomster, hvor stor er en skovkirkegård, førend man kan kalde det en skov? Det er nogle af de mange spørgsmål der melder sig. I maj måned var vi på besøg på forskellige kirkegårde i Jylland, der har lavet skovkirkegårde. Alle var de meget forskellige. Herefter arbejder vi videre med hvad der kan passe ind på Kristrup Kirkegård. Spiren er sået!

I løbet af juni måned planter vi sommerblomster ud på de gravsteder, der har aftale om dette. Vi vander dem ved plantning og herefter ca. 4 gange.

Har du brug for vores hjælp, til at vande, plante blomster, eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Efter sommerferien skal vi bestille gran hjem til vinterpyntningerne.  I år tilbyder vi at lave en pyntning rundt om gravsten, der ligger i plæne og vi vil også som noget nyt kunne bestilles til at lave en grøn buket, der kan stå i vasen vinteren over. Skal vi pynte dit gravsted i år? Kontakt os og hør nærmere om de forskellige muligheder og priser.