SOMMER 2017

Nyt fra kirkegården

I løbet af juni måned planter vi sommerblomster ud på de gravsteder der har aftale om dette. Vi vander dem ved plantning og herefter ca. 4 gange.

Har du brug for vores hjælp til at vande, plante blomster eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvis du vil se et smukt bed med mange tulipaner, og andre løgblomster, så gå en tur forbi bedet ovre ved Afd. B og A. Der hvor stien fører ud til Eskildsvej. Det er et af de bede på kirkegården hvor vi laver ”skiftende udstilling” i løbet af året.

Længere nede i afd. A har vi plantet grupper af træer. Her vil vi ved de hvide birketræer lave mulighed for at sidde i ro og fred. Håber du vil få glæde af at bruge stedet!

Efter sommerferien skal vi bestille gran hjem til vinterpyntningerne.  Skal vi pynte dit gravsted i år? Kontakt os om de forskellige muligheder.