FORÅR 2017

Nyt fra Kristrup Kirkegård

Foråret er på vej og i år falder påsken i uge 15. Hvis vejret ikke driller, med frost og sne, vil vi have plantet stedmoder og hornvioler ud på gravstederne inden påske.
Forskellen på de to forårsbebuder er at stedmoder har større blomsterhoveder som bliver lidt højere end f.eks. hornvioler, som oftest er små kompakte planter med mange blomster. Begge har vi i forskellige farver.

Har du ikke fået bestilt er du velkommen til at kontakte os. Vi kan også sætte diverse forårsblomsterende løg ud.

Mange gravsteder havde udløb pr. 31.12.2016. Vi kontakter gravstedejerene, som kan vælge om de vil forny gravstedsretten i 5, 10 eller 25 år. Det koster for urnegravsteder 70,00 kr for  5 år. For et traditionelt 2 pl. gravsted er prisen 110,00 kr for 5 år.

Ydelser som f.eks. renhold på et 2 pl. traditionelt gravsted er pr. år i 2017, kr. 850,00.  Vi gør gravstedet rent ca. hver 3. uge (fra april til oktober) og hver fredag går vi blomsterrunden og fjerner visne buketter mm.

Urnegravsteder på Kristrup kirkegård har obligatorisk renhold. F.eks. koster det for 5 år, 2.300,00 kr. at have et gravsted i Afd. MSU. I Afd. U koster det kr. 5.300,00 for 5 år (her er det incl. urnegrandækning)

Er der priser eller andet du vil høre mere om, er du meget velkommen til at kontakte os.