Frivillig

I Kristrup Kirke og Sognegård er der masser af aktiviteter for store og små. Der er ca. 120 frivillige tilknyttet kirken - og der er også plads til dig.

Har du lyst til at være sammen med børn, unge eller ældre? Holder du af at lave mad? Vil du være med til at udtænke og definere de aktiviteter, der sker fra kirken? Vil du være en del af et fællesskab omkring forskellige praktiske opgaver?

Vi har opgaver af enhver karakter. Nogle kræver et regelmæssigt og stabilt engagement, mens andre opgaver er enkeltstående.

Hvert år på Diakoniens dag siger vi Tak til alle friviilige med en lækker frokost og underholdning.

Har lyst til at engagere dig i kirkens frivillige arbejde, kan du kontakte kirke- og kulturmedarbejder Dorte Salling-Poulsen på mail: kirkekultur@kristrupkirke.dk eller telefon; 50898205.