MINIKONFIRMANDER

Kom og leg med!

Til minikonfirmand skal vi gå på opdagelse i kirken og finde ud af, hvad de forskellige ting i kirken betyder og bruges til. Vi skal høre nogle af fortællingerne fra Biblen, synge, lege, spise og hygge og være kreative.

Minikonfirmand finder sted i Kristrup kirke og Kristrup Sognegård og du møder nogle af de mennesker, der arbejder her.

Vi starter altid minikonfirmand i kirken – og der synger vi en sang sammen med organisten og præsten fortæller en historie. I Sognegården får vi lidt at spise – og så skal vi lege, være kreative, aktive, lære og ha’ det sjovt.

I Kristrup Kirke er minikonfirmandundervisningen tilrettelagt over 5 dage; onsdag-fredag i en uge samt mandag-tirsdag i den efterfølgende uge. Vi starter kl. 14.00 og slutter kl. 16.00/17.00. Forløbet afsluttes med en "Gud og Burger" gudstjeneste tirsdag aften.

Det er gratis at være med, og alle er velkomne – også hvis man ikke er døbt. Man skal ikke have været minikonfirmand for at blive konfirmeret i 7. klasse.

Alle på Kristrup skoles 3. årgang får tilbuddet om at blive minikonfirmander – i efteråret er det klasserne A og B og i foråret C og D.

I foråret 2019 afholdes forløbet for 3.C og 3.D i perioden onsdag d. 20. marts til tirsdag d. 26. marts.