Sogneindsamling

Den anden søndag i marts hvert år deltager Kristrup Kirke i Sogneindsamlingen, der går til Folkekirkens Nødhjælps internationale arbejde i kampen mod sult i verden.

Hver dag dør 25.000 mennesker som følge af sult. Du kan gøre en forskel ved at melde dig som indsamler, og tag gerne en ven eller familien med.

Gør sogneindsamlingen til en festlig mulighed for alle generationer til at arbejde sammen om et fælles mål: At samle så mange penge ind til verdens fattige som muligt.

Ved at melde dig som frivillig indsamler til Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling, vil du på et par timer typisk kunne indsamle 1.000 kr.

DER ER BRUG FOR DIN HJÆLP!

I Kristrup Sogn samler vi ind efter gudstjenesten, dvs. at du kan hente en rute og en indsamlingsbøsse mellem kl. 11.00 og 12.00, hvor indsamlingslederen sidder klar i sognegården.

Du skal være tilbage igen senest kl. 14.30.

Unge under 18 år skal gå to og to.

Der er ruter i Romalt, Paderup og Kristrup.

Både inden og efter indsamlingen serveres der lidt til ganen.

Tilmeld dig som indsamler på tlf. 50898205 eller mail: kirkekultur@kristrupkirke.dk

Du er også velkommen til at melde dig som indsamler ved at møde op på dagen.