KONFIRMATIONSMESSE

Hvert år inviterer Kristrup Kirke til konfirmationsmesse, hvor alle konfirmander har mulighed for at få "tøj med historie" i form af brugt konfirmationstøj.

Sognegården omdannes til en udstillingsplads for konfirmations-inspiration. Salen er indrettet med prøverum, kjoler og drengetøj samt sko og accessories. Alt sammen kan tages med hjem for den nette sum af nul kroner.

Desuden vil der være inspiration til, hvordan man for få midler kan pynte op. dække bord, m.v.

Kirkens personale står klar til at hjælpe.

I 2019 afholdes messen:

Onsdag d. 16. januar kl. 16.30-19.30

Alle - både i og udenfor - Kristrup sogn er hjerteligt velkomne.

Har du ikke mulighed for at deltage ved messen, men ønsker at benytte tilbuddet om gratis konfirmationstøj, kan du træffe aftale med enten Kirsten (kif@kristrupkirke.dk/50898202) eller Dorte (kirkekultur@kristrupkirke.dk/50898205)

Har du konfirmationstøj, du ønsker at donere til arrangementet, kan det afleveres i Kristrup Sognegård.